Morgenkommentar


God Morgen

Oljen handler på $49,19/fat, ned 1,81% siden i går samme tid, og opp 1,84% siden midnatt. Vi er tilbake til hva oljen handlet på onsdag morgen. Vi kommer nok til å slå rundt $50/fat til vi får noen nyheter som virkelig drar oljen en av retningene. Lite store nyheter rundt oljen i morgentimene.

DNO: Selskapet melder om betaling fra KRG på $16m. Den totale betalingen var på $32,2m til alle partnerne på Tawkefeltet totalt. Produksjonen på Tawke var i April i snitt 119k fat/dag.

VALUTA: Avventende marked i forkant av Fed leder Yellen sin tale i dag. Markedet særs opptatt av signaler rundt rentebanen. Usd svekkes noe og åpner fredagen 1.1190 med en UsdIndex 95.15. Yen sideveis rundt 110 nivået mot Usd mens noe svakere mot Eur, 123.00. Vi ser videre at fondsforvaltere selger seg ned i Japan noe som kan tyde på at markedet forventer ett skifte i renter og Yen kurs. Chf handler sterkere etter at nivåer over 1.11 mot Eur ble testet, 1.1075 noe som gir oss ChfNok 8.36. Krona styrket seg med oljeprisen i går og selv om forventede oljeinvesteringer i 2017 kom inn mot lave siden så vi EurNok ned under 9.25 mot Eur. Åpner i dag 9.26. Store rangebildet i crossen er 9.20-9.40. Tirsdag kommer NB sine valuta salgs tall for Juni ( 900 mio Nok pr dag i mai) og ved store utslag her kan dette påvirke markedet. Vi tar til slutt med at det er stengt i Usa mandag (memorial day) så litt nedjusteringer i Fx posisjoner kan påregnes.

Disclaimer

Innholdet i dette dokument skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne dokument.