Morgenkommentar


God Morgen

Oljen handler på $47,73/fat, ned 1,68% siden samme tid i går, men opp 1,25% siden midnatt. Etter et lengre nedsalg og styrkelse i dollar, snudde oljen i går kveld og ga oss litt oppgang i nattetimene. Dette kom samtidig som en svekkelse i dollaren, som også gir understøtte i oljeprisutviklingen. Nok utfordrer 9,40 mot Eur, men forholdsvis lav korrelasjon mot oljeprisen den siste tiden.

Markedene i USA stengte i positivt territorie, det samme så vi i Asia etter at Brexit uro roer seg litt. Markedene er veldig nervøse og hvert eneste hint i en av retningene sender markedene enda kraftigere samme vei. MP Jo Cox ble skutt og drept, hun var en «Bremain» tilhenger og noen mener at briter nå er mindre tilbøyelig å stemme på «Brexit» etter denne hendelsen. Dette sier noe om hvor lite fundament det er i dette nedsalget i markedet. Her er det en kraftig risikopremie som prises inn. Den siste uken har $2,64 billioner i total markedsverdi i aksjemarkedet blitt radert bort grunnet Brexit frykt og vi har fått rekordlave bond yields, og slik vi nevnte i går, var det for første gang negativ yield på tyske statsobligasjoner.

Har man tro på «Brexit» er det viktig å sikre verdiene sine i markedet, men har man tro «Bremain» og liker risiko, ser ikke vi noen fundamentale endringer i markedet som gjør at markedet har solgt så mye ned.

Disclaimer

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© Copyright 2016 Global Assets AS. All Rights Reserved.