Morgenkommentar


God Morgen

Oljen handler på $44,96/fat, opp 1,03% siden samme tid i går, og opp 0,40% siden midnatt.

Lite selskapsnyheter i morgentimene.

Vi går igjennom en stor runde av restruktureringer i oljeservicesektoren, der vi nylig har sett at Prosafe blant flere har styrket balansen sin. Vi har også sett at Seadrill har konvertert gjeld til egenkapital. Vi kommer ut de nærmeste dagene med en oversikt over selskaper vi mener kan være interessante å investere i om man ønsker en høyrisikoeksponering mot en sektor som har ligget med brukket rygg lenge.

Citi tar om dekning på DETNOR med kursmål 135 NOK.

NHY: Selskapet har hatt en sterk utvikling og stengte i går på NOK 36,2. Dette er opp over 20% siden fredag etter Brexit avstemning. Vi har et EPS estimat for året på NOK 3,5 og venter at selskapet bør handles med en PE på 11-12. Vi har en kjøpsanbefaling med kursmål NOK 40/aksje.

VALUTA: I Usa legger Trump ut sine vyer om langt mindre skatt og byråkrati og lover langt lavere skatt for næringslivet. Det var ellers en rolig dag i Usa uten store nyheter. Usd holdt på siste dagers styrkelse og åpner dagen 1,1075 mot Eur og 0,9836 mot Chf. Kpi tall fra Kina på linje med forventninger, mens markedet venter på politiske bekreftelser i Japan. Yen handler stabilt, 102,50 nivået mot Usd. Chf handler litt svakere etter noen dager uten nyheter som ledere markedet mot safe haven. 1.0890 mot Euro og økt appetitt for risk. Krona handler sterkere på morgenkvisten og oljeprisen er fokus. Vi minner om Kpi tall i morgen kl 10 som vil bli viktige med tanke på renter og forventninger rundt rentebanken. EurNok 9,40 med UsdNok 8,4850 og ChfNok 8,63

Disclaimer

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© Copyright 2016 Global Assets AS. All Rights Reserved.