Morgenkommentar


God Morgen Oljen handler på $47,26/fat, ned 4,5% siden fredag samme tid, og ned 2,9% siden Oslo Børs stengte. Fredag kveld kom Baker Hughes riggtelling ut og viste en videre oppgang i antall amerikanske rigger. Økningen var på 7 rigger som nå viser 414 aktive rigger.

STL: Selskapet fastsetter kursen på utbytteaksjene til NOK 126,57/aksje. Dette tilsvarer 5% rabatt mot den volumvektede kursen for torsdag og fredag. Utbyttekursen er 3% under fredagens stengningskurs.

SUBC: Selskapet er nedgradert til nøytral fra outperform hos Exane BNP Paribas. Konsensus 12m kursmål ligger på NOK 86,66. Vårt kursmål er NOK 93 med en holdanbefaling.

VALUTA: Røde tall på for de fleste børser og råvarer gir små utslag i valutaverden, så langt. Usd noe sterkere, 1.1250 mot Euro med Dollarindex på 95,25. Yen styrkes, men moderate utslag, 102.35 mot Usd. Råvarevalutaer som Aud og Cad mot den svake siden drevet av de fallende råvareprisene. 0.7530 og 1.3070 mot Usd. Vi kan ta med at Aluminium handler nede på 1.570 Usdt. Flere Fed medlemmer med uttalelser om renter og rentebanen noe som gir økt usikkerhet rundt veien videre. Krona åpner uka 9,29 mot Euro med UsdNok 8,26 og ChfNok 8,4700, lite med nyheter så fokus på oljeprisen som siste tiden har hatt store utslag intradag. Vi tar med at det er rentemøte i BoE den 15, dvs torsdag så Pund kan være i spill i forkant, 1,3275 mot Usd i dag med GbpNok. 10,97

Disclaimer

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg