Morgenkommentar


God Morgen

Oljen handler på $52,23 relativt uendret siden i går samme tid og +0,27% fra da Oslo Børs stengte. Markedet avventer fortsatt offisielle uttalelser fra møtet ledet av Russland og Kuwait på hvordan man skal overholde kuttavtalen. Det skal ha vært arrangert separate møter med Irak, UAE og Kazakhstan. Markedet vil ha konkrete tiltak på hvordan overholdelsen kan komme opp mot 100% og ikke være på 78% der vi er nå. Libyas Shararafelt er tilbake til normalen etter at bevæpnede opprørere hadde brutt seg inn i kontrollrommet. Libya er fritatt fra kuttavtalen og har nå en produksjon på over 1m fpd mot 200k for ett år siden.

VALUTA: Dollaren relativt uendret med index ned 0,1% til 93,343. Uttalelser fra James Bullard og Neel Kashkari hadde en litt dovish undertone. Bullard uttalte at FED kan la renter være på dagens nivå fordi inflasjonen ikke er ventet å stige mye selv om arbeidsmarkedet tar seg opp. Euroen sterk selv om vi fikk litt svakere enn ventet industritall fra Tyskland. Det er ventet at ECB skal lette på QE, så EURUSD ligger på 1,1806. Overall, tallene fra Europa har vært bra og med en trade som har vært short euro de siste 3-5 årene er det naturlig at man får en litt kraftig reversal. Ser vi på trender og FIBO er det tydelig at nivået 1,2159-1,2600 er et naturlig target i første omgang.

USDNOK 7,9163 EURNOK 9,3432 GBPNOK 10,3163 SEKNOK 0,9727 GBPUSD 1,3035

Disclaimer

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© Copyright 2016 Global Assets AS. All Rights Reserved.