Morgenkommentar


God morgen

Oljen handler på $77,86/fat uendret siden igår samme tid og +0,14% siden Oslo Børs stengte. API oljelagretall indikerte et fall i råoljelagrene på 4,5m fat mot ventet fall på 3,5m fat. Bensinlagrene indikerte fall på 3m fat mot ventet fall på 0,82m fat. Destillatene indikerte fall på 0,44m fat mot ventet fall på 0,55m fat. I dag er det den amerikanske nasjonaldagen så ingen tall fra DOE og mindre volum i markedet generelt.

THIN: Thin Film meldte i går at Edison har tatt opp igjen dekning. De melder ikke at Edison tar betalt for slik analyse. Vi skummet igjennom analysen og den virker grei. Dog skal det sies at Edison legger til grunn en ganske viktig antakelse. At Apple implementerer TTF protokollen til Thin Film neste år. De har ikke gjort det enda og hele analysen henger på dette. Hvis vi leser Edison sine eldre analyser på Thin Film nevner de også dette punktet. De har et kursmål på NOK 3,01/aksje gitt at Apple implementerer TTF protokollen, altså i våre øyne et kursmål som ikke er verdt mye.

NRC: NRC Group har mottatt en kontrakt på SEK 85m. DE skal begynne i august 2018 og fullføre i juni 2020. I fjor leverte de en nettomargin på 6,9% og legger vi dette til grunn bør denne kontrakten slå NOK 5,41m på bunnlinja. Dette betyr NOK 0,13/aksje eller 0,2% fra gårsdagens close. Selskapet handles til en forward PE på 14,05x, dette gir da en verdi per aksje på NOK 1,8 eller 2,86% fra gårsdagens close.

SSO: Scatec Solar sikrer seg en kontrakt i Ukraina på 47 MW. Det er en FiT avtale i bunn på 10 år frem i tid. Total CAPEX på €52m. Sålangt i år har selskapet sikret seg kontrakter til en verdi av 130 MW under FiT systemet i Ukraina.

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© Copyright 2016 Global Assets AS. All Rights Reserved.