Morgenkommentar


God morgen

Oljen handler på $68,43/fat -2,65% siden igår samme tid og +0,87% siden Oslo Børs stengte. Oljeprisen kommer litt tilbake, men legger bak seg en crappy uke og faktisk den svakeste uke i 2019. Ingen større nyheter, utenom at Trump sier at Huawei kommer til å bli en del av en US-Kina handelseavtale. Oljeprisen brøt under 200 SMA i går, og det er fort at noen kontrære tradere ønsker å prøve seg ved første brudd ned. 200 SMA var støtte under forrige dip ned i starten av måneden.

AKERBP: Selskapet lukket en rullerende kredittfasilitet på $4mrd. Dealen ble 47% overtegnet og selskapet valgte bort de største deltakerne og endte opp meg 17 forskjellige banker som stille kreditt. Fasiliteten er en 3-års $2mrd arbeidskapitalfasilitet og en 5-års likviditetsfasilitet. Venter ingen kursreaksjon basert på nyheten.

SSO: Scatec Solar signerte en samarbeidskontrakt i Vietnam på 485 MW med MT Energy (MTE). Planen er å utvikle, finansiere, bygge og drifte store solcelleprosjekter i Vietnam. Avtalen nå er på tre prosjekter, og er på totalt 485 MW. Ikke mye mer info, men et positivt datapunkt. Aksjen ligger 10-15% under ATH, etter å ha kommet tilbake fra NOK 75/aksje.

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© Copyright 2016 Global Assets AS. All Rights Reserved.