Global Assets Dynamic C

Vi har over lengre tid snakket om at vi skal lansere fond. Noen av dere har tatt del i deler av strategien i våres, men da kun mot det norske markedet. Vi har gledet oss til dette øyeblikket om at vi endelig kan offentliggjøre strategien

Fondet Global Assets Dynamic er et aksjefond med hedginginstrumenter. Vi har en egenutviklet faktormodell som screener markedet hver måned for å finne den faktoren som er i vinden. Akkurat nå er det aksjer med Lav Volatilitet.

Deretter har vi en egenutviklet modell som justerer totalporteføljens eksponering mot VIX futures (kjent som «Fryktindeksen»). I tillegg til dette har vi implementert stop loss strategier og sektordiversifisering slik at vi kan redusere risikoen i porteføljen. Vårt formål er at dette er fondet skal være en kjerne i en fondsportefølje, der man videre krydrer med spesifikke sektorer man har tro på.

Det overordnede målet med strategien er å redusere de store nedsidesjokkene i markedet, men fortsatt være med på oppgangen. Med andre ord, en strategi man ønsker i dette markedet.

Vi starter i dag på NAV 100 og det er bare å ringe inn for de som ønsker å vite mer, vi har presentasjoner liggende for de som vil ha de tilsendt.

For å kjøpe kan man følge denne linken:

https://www.nordnet.no/market/funds/17873437-global-assets-dynamic

https://www.morningstar.no/no/funds/snapshot/snapshot.aspx?id=F00001E1TZ

Global Assets skreddersyr den finansielle rådgivningen til deg slik at du får den markedstilnærmingen du ønsker.

Global Assets

Ønsker du morgenkommentar før børsåpning? Meld deg på her: