Om oss

Global Assets leverer personlig rådgivning for dine investeringer.

Global Assets skreddersyr den finansielle rådgivningen til deg slik at du får den markedstilnærmingen du ønsker.

Vi er uavhengige og har samarbeid med flere de største finansinstitusjonene i Norge. Vi kan på den måte virkelig leve opp til vår visjon om å være det foretrukne rådgivnings- og forvaltningsselskapet for private formuende samt små og mellomstore bedrifter.

Vi er spesialister på aksjer og valuta, så du kan være sikker på at snakker du med oss, snakker du med en som sitter aktivt i markedet hver dag.

Bærekraft

ESG står for «Environmental, Social and Governance», eller miljø- , sosiale- og forretningsetiske forhold på norsk, og representerer en helhetlig tilnærming til det som kalles bærekraft.  Global Assets AS er opptatt av at våre investeringsrådgivere og kapitalforvaltere tar hensyn til og informerer kundene om bærekraft og eventuelle bærekraftsrisikoer i rådgivningen og forvaltningen.  Bærekraftsrisiko er definert som miljømessige, sosiale eller styringsrelaterte hendelser eller omstendigheter som kan ha en faktisk eller mulig vesentlig negativ innvirkning på investeringens verdi dersom de skulle inntreffe.

Nøkkelansatte

Oslo

Sandnes

Global Assets skreddersyr den finansielle rådgivningen til deg slik at du får den markedstilnærmingen du ønsker.