Morgenkommentar


God Morgen

Oljen handler på $49,34/fat, ned 0,33% i går samme tid, men ned 1% siden midnatt.

NPRO: Selskapet selger eiendommer på Skøyen til Entra. Eiendomsverdien er på NOK 2 529m. Prisen de fikk for eiendommene var NOK 142m høyere enn verdsettelsen pr 1. kvartal. Dette tilsvarer NOK 0,25/aksje eller 2,70% fra sammenlignet med gårsdagens stengningskurs.

DNO: Selskapet motter de resterende $16,3m ifht til total faktura for April. De hadde i første omgang mottatt $16m av en total faktura på $32,3m. Et videre positivt tegn at avtalen oppholdes og betales slik som den skal. Bruttoprovenyet deles pro-rata mellom Genel og DNO.

TEL: Selskapet skal leie inn JP Morgan til salg av VimpelCom aksjer. CEO Brekke sier de ønsker fair value og vil ikke dumpe aksjer.

VALUTA: Usd sideveis uten de helt store nyheter, 1.1125 med UsdIndex 95.90 mens Usd åpner noe svakere mot Yen.

110.70 Yen, som styrkes noe med nedgang på børsen Kinesiske PMI data kom inn blandet mens BNP til for Australia overrasket på oppsiden.

Aud handler sterkere.

Nordmenns gjeld stiger mer en antatt mens Norges Bank opprettholdt sine valuta salgs tall også i Juni (900 mio Nok pr.dag). Vi ser at oljepengebruken stiger mens kontantstrøm fra oljesektor faller. Krona handlet negativt i går til tross for at oljeprisen holdt seg over 50 Usdb. Opec møte i dag blir spennende og uttalelser herifra kan fort gi stor utslag.

Vi åpner onsdagen 9,30 mot Eur, 8,37 mot Usd og 8,4050 mot Chf, alt innenfor siste tids ranger.

I Storbritannia går vi sakte mot Eu medlemskap avstemming og siste tall viser at bli værendei EU leder, men det skal sies at vinden har blåst i begge

retninger. Gbp handler blandet og intradag bevegelser i tiden frem mot avstemning må påberegnes

Vi tar med til slutt at Riksbankens slipper sin rapport om finansiell stabilitet KL 0930

Disclaimer

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© Copyright 2016 Global Assets AS. All Rights Reserved.