Morgenkommentar


God Morgen

Oljen handler på $55,21/fat, uendret siden igår samme tid og uendret fra da Oslo Børs stengte. Oljeprisen fortsetter ferden rundt $55. Vi ser en sakte, men sikker stigning oppover, og trekker man seg litt vekk fra de korte intradagsvingningene er oljen i en positiv trend.

SDRL: Selskapet er ut å uttaler at det er vanskeligere enn ventet med restruktureringen. De venter at de er klare i Q2 17. Selskapet har en fasilitet med forfall 30 april 2017 og ønsker enighet og en fullverdig restruktureringsplan klar før den tid. Denne fasiliteten ble utsatt fra 31 des 2016 til 30 April 2017. Selskapet skal restrukturere $8mrd i gjeld.

SUBC: Macquaire hever kursmålet til NOK 133.

YAR: UBS hever kursmålet til NOK 355 fra NOK 330.

AKSO: Selskapet har mottatt en kontrakt på Johan Sverdrupfeltet. Verdien på kontrakten er på ca NOK 900m noe som tilsvarer NOK 3,33/aksje eller 7,40% fra gårsdagens sluttkurs.

VALUTA: Inflasjonstallene i USA som ventet i går. USD handler midt i siste dagers range, 1,0690. Dollar Index på 100,40. FED møte åpner i dag men resultatet kommer først i morgen kl 20,00. Konsensus er uendret så fokus mot retorikken og om de holder tonen fra sist møte. Inflasjonstall fra Eurosonen i dag kl.11 og en viss spenning til utviklingen. Flere av de store aktørene snakket EUR lavere i går og da spesielt forholdet mot YEN. YEN styrkes i dag med fallende børs og BOJ møtet som ikke ga noe nyheter, dog i linje mer konsensus. Østen har en negativ børsdag, AUD holder stand og handler 0,7560. Metaller sideveis men vi ser GULL handle noe høyere på siste dagers usikkerhet, 1,202 USdo. Krona forsetter å utfordre sterke siden, dagens valuta slags tall, konsensus 1 Yrd Nok pr dag, kan om høyere gi økt bensin til kjøperne av NOK. Oljeprisen fortsatt hovedfokus. EURNOK 8,8930 etter tur 8,8750 i går. USDNOK 8,3175 med SEKNOK 0,9416

Disclaimer

Innholdet i denne markedskommentar skal ikke oppfattes som et tilbud eller anbefaling om kjøp eller salg av finansielle instrumenter. Global Assets and Trading AS org nr 916 172 532 påtar seg intet ansvar for verken direkte eller indirekte tap som skyldes forståelse av eller bruk av innholdet i denne markedskommentar.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

© Copyright 2016 Global Assets AS. All Rights Reserved.